6 dec 2018

Edument för Musikhjälpen!

edument_familjen_mh18_2.jpg

Vi välkomnar alla på “Swish - julfika” och auktionerar ut kunskap!

Det vi auktionerar ut är en kursplats på valfri kurs hos oss i Malmö 2019 till högstbjudande (värde 25 900kr), perfekt om du vill bredda antingen din egen eller någon annans kunskap. Pengarna går oavkortat till Musikhjälpen och deras viktiga arbete där temat i år är  "Alla har rätt att funka olika". Auktionen avslutas söndag 16e december.

Till auktionen

julfika.jpg

12 december (12-18.00) välkomnar vi er till “Swish - julfika” hos oss på Kullagatan 21 i Helsingborg, ta med kollegor och vänner och kom! Swisha valfri summa, alla intäkter går oavkortat till Musikhjälpen. Varmt välkommen!  

Vi vill även passa på att utmana TechSverige till fler initiativ!

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Tack! Till alla som swishade pengar på stan, till alla som kom på vår ”Swish-Julfika” och till er som var med i vår auktion. Vi på Edument matchade slutsumman för auktionen, och tillsammans har vi samlat ihop hela 28 635 kr till Musikhjälpen och Radiohjälpens arbete om allas rätt att funka olika!Fler artiklar

 • Vi lanserar Boot Camp inför sommaren

  Ett Boot Camp för .NET-utvecklare som vill ta det steget längre och bli en modern och komplett .NET Core-utvecklare. Och ett för dig  som vill lära dig allt du behöver kunna om JavaScript och frontend-programmering 2019. 

  Läs mer
 • Prioritetsköer i Java och Python

  Hur kan man prata om en "prioritetskö", en kö-datastruktur där element får lov att "hoppa före i kön" om de är viktiga? I den här artikeln jämförs de (ganska olika) svaren från Java och Pythons standardbibliotek.

  Läs mer
 • Hur du installerar RavenDB på en virtuell maskin i Azure (steg för steg - del 1)

  Här är en guide för dig som vill arbeta med dokumentdatabaser. Jag beskriver hur jag fick RavenDB att fungera på en vanlig Windows Server 16 virtuell maskin som i sin tur körs i Azure molnet.


  Läs mer
 • Hur du installerar RavenDB på en virtuell maskin i Azure (steg för steg - del 2)

  Andra delen i en guide om tre delar. 

  Läs mer
 • Hur du installerar RavenDB på en virtuell maskin i Azure (steg för steg - del 3)

  Det här en guide i tre delar. Här, i den tredje delen, går vi bland annat igenom hur du importerar ett certifikat. 

  Läs mer